ENKELT

Jag tror att man når hållbara resultat genom att hitta en rutin baserat på behov, intresse och ekonomi. Det är inte svårare än så!

ANPASSAT

Mitt mission är att ge dig enkla tips på hur du kan anpassa din hudvård efter ditt hudtillstånd.

HÅLLBART

Huden är i ständig förändring – på ont och gott, det är viktigt att vi arbetar med den, inte mot den. Det tror jag kommer ge hållbara resultat.

melinda på miskin

Jag tror på hållbarhet och långsiktighet, inte nödvändigtvis att vi ska "skynda långsamt", men vi bör skynda strategiskt - i det mesta vi gör.

miskin drivs av mig, Melinda. Jag är auktoriserad och specialiserad hudterapeut med både nationell och internationell examen. Jag har arbetat som hudterapeut sedan 2004, som egen företagare, hudvårdslärare och utbildare.

Därför tror jag att de produkter du använder bör vara baserade på din känsla, min kunskap och den fakta som DNA-testet SKIN kan ge.

Därför har jag noga valt ut de produkter jag arbetar med. Märkena delar mina tankar kring hållbarhet och resultat – inte bara när det kommer till hudvård.

miskin skickar grönt! Det betyder att företaget donerar en viss summa per frakt för att utveckla mer miljövänliga fraktalternativ.