Skip to main content
Melinda Ingvarsson
Vem är jag?

Melinda på miskin

Jag tror på hållbarhet och långsiktighet, inte nödvändigtvis att vi ska ”skynda långsamt”, men vi bör skynda strategiskt – i det mesta vi gör.

Min tro är att vi behöver anpassa vår hudvård efter hur vi lever vår vardag, inte låta oss anpassa oss efter vår hud. Din hudvårdsrutin bör vara baserad på din känsla och min kunskap.

/Melinda Ingvarsson

My Story

Jag har arbetat med hudvård och kost sedan 2005.

Jag startade min karriär som hudterapeut på Art Clinic, efter det gick jag tillbaka till Elisabethskolan i Göteborg där jag tidigare utbildat mig – fast då som lärare. Nördig som är jag fick jag till min stora lycka undervisa i kemi, fysik och anatomi.

På Elisabethskolan hittade jag min vapendragare Pernilla, tillsammans startade vi salongen Treat & Teach – vilken succé! Är ni i Göteborg och behöver en salong att besöka – gå dit. Pernilla driver den vidare än idag ❤️

Jag har vidareutbildat mig inom ledarskap och affärsutveckling – men har fortfarande mitt hjärta kvar inom hudvården. Därför utvecklades miskin. Hudvård och affärsutveckling verkar liksom finnas i mitt DNA.

Vad jag gjort

2005
Auktoriserad hudterapeut, nationell (SHR) och internationell (CIDESCO) examen.
2011
Kostrådgivare via Svenska Näringsakademin
2013
Hälsoinspiratör via Svenska Näringsakademin
2017
Specialiserad hudterapeut
Nuvarande
Kvalitetsgranskare av skolor medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
Nuvarande
Hudexpert på Dynamic Code

ENKELT

Jag tror att man når hållbara resultat genom att hitta en rutin baserat på behov, intresse och ekonomi. Det är inte svårare än så!

ANPASSAT

Mitt mission är att ge dig enkla tips på hur du kan anpassa din hudvård efter ditt hudtillstånd.

HÅLLBART

Huden är i ständig förändring – på ont och gott, det är viktigt att vi arbetar med den, inte mot den. Det tror jag kommer ge hållbara resultat.

Därför tror jag att de produkter du använder bör vara baserade på din känsla, min kunskap och den fakta som DNA-testet SKIN kan ge.

Därför har jag noga valt ut de produkter jag arbetar med. Märkena delar mina tankar kring hållbarhet och resultat – inte bara när det kommer till hudvård.

miskin skickar grönt! Det betyder att företaget donerar en viss summa per frakt för att utveckla mer miljövänliga fraktalternativ. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Jag vill veta mer